Stoffeer Materialen

Goede materialen zijn de basis voor een mooi eind resultaat. Even belangrijk is onze kennis om deze stoffeer materialen op de goede manier te verwerken.

Auto interieur

MaterialenVoor de stoelen, banken en deurpanelen kunt u kiezen voor leer, kunstleer, stof of een mening van deze. Voor uw hemel zijn er verschillende hemelstoffen te verkrijgen evenals voor een hanghemel die voor oudere auto’s werd gebruikt, bijvoorbeeld voor een VW bus. Het dashboard kan worden voorzien van leer of kunstleer voor een mooie uitstraling en ook de hoederplank kan met de juiste stof weer als nieuw gemaakt worden.

 Vullingen

Voor zowel autostoelen en achterbank als meubels en kussens zijn er vullingen te verkrijgen in verschillende hardheden en toepassingen. Het is altijd raadzaam om ervoor aan te geven welke hardheid u wilt. Vullingen kunnen geheel naar wens gemaakt worden in iedere vorm.

Losse verkoop materialen

U kunt bij ons ook het losse materiaal verkrijgen. Alles kan voor u besteld worden en in de meeste gevallen na twee dagen opgehaald. Zodra het materiaal binnen is bellen wij direct zodat u zelf aan de slag kunt.

Reacties zijn gesloten.